fbpx

Σσσς! 5 μυστικοί κανόνες για κορυφαία ιστοσελίδα το 2024

Μοιραστείτε το

Θέλετε να κατασκευάσετε ή να αναβαθμίσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας και αναζητάτε τις καλύτερες συμβουλές που θα μεταφέρετε στον κατασκευαστή σας; Δείτε 5 κορυφαία μυστικά που προτείνουμε.

1. Πωλήσεις δεν σημαίνει και υψηλή αισθητική – Το παν είναι η απλότητα

Οι ιστοσελίδες με πολλές πωλήσεις δεν χρειάζεται να είναι και όμορφες. Ρίξτε το βάρος στο να βελτιώσετε τη στρατηγική μετατροπής αγοράς και την εμπειρία χρήστη. Ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος μπορεί να είναι ξεπερασμένος και αναποτελεσματικός στη σημερινή αγορά. Ο σχεδιασμός πρέπει να εξυπηρετεί έναν σκοπό και να βοηθάει τον επισκέπτη μέσω του ιστότοπου στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βέβαια από την άλλη, ένας άσχημος ιστότοπος μπορεί να σας κοστίσει. Οι άσχημες ιστοσελίδες είναι σπασμένες, ακατάστατες και μπερδεμένες και γενικότερα παρωχημένες. Αυτό που αναζητούμε είναι η περισσότερη απλότητα και η εύκολη κατανόηση από τον επισκέπτη.

2. Σύντομο μενού πλοήγησης

Σε πολλές περιπτώσεις οι επιχειρηματίες παρασύρονται από την πληθώρα των υπηρεσιών που προσφέρουν, θέλοντας να παρουσιάσουν τα πάντα στο κεντρικό μενού. Δυστυχώς, αυτό που πετυχαίνουν είναι να μπερδέψουν περισσότερο τον επισκέπτη και να απωλέσουν τον σκοπό τους.

Ένας καλός κανόνας για το μενού, είναι να περιλαμβάνει το μέγιστο 5-7 κεντρικές σελίδες με βασικές κατηγορίες.

3. Εμφάνιση σε φορητές συσκευές

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία επιτυχίας μιας ιστοσελίδας αποτελεί το λεγόμενο responsive design. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την δυνατότητα προβολής του περιεχομένου σας με σωστό τρόπο σε όλες τις συσκευές.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Aimark στις περισσότερες περιπτώσεις ανακατασκευής ιστοσελίδων, είναι η κακή εμφάνιση στα κινητά. Μάλιστα, η Google εδώ και χρόνια φιλτράρει σελίδες με καλή συμπεριφορά στα κινητά και τις προκρίνει στα αποτελέσματα αναζητήσεων έναντι αυτών που μπορεί να δυσκολέψουν έναν επισκέπτη από το κινητό του τηλέφωνο.

4. Εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας

Πόσες φορές έχετε δει μια ιστοσελίδα και ενθουσιαστήκατε από το πόσο “καθαρή” δείχνει; Αυτό ενδεχομένως είναι και το αποτέλεσμα της ορθής χρήσης πολυμέσων.

Μπορείτε αμέσως να διακρίνετε την διαφορά ανάμεσα σε μία ιστοσελίδα που διαθέτει εικόνες υψηλής ανάλυσης έναντι μίας που χρησιμοποιεί κακής ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικά διαφορετικό.

5. Η ταχύτητα κάνει τη διαφορά

Ο χρόνος φόρτωσης μιας ιστοσελίδας, είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας παραμονής σε αυτήν και μάλιστα είναι κάτι που συνυπολογίζεται από τις μηχανές αναζήτησης πλέον, αναφορικά με τα αποτελέσματα που προτείνουν σε πιθανούς πελάτες σας.

Ακόμα κι αν φιλοξενείστε σε μικρών δυνατοτήτων server, η ταχύτητα μιας σελίδας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με μερικές τεχνικές μετατροπές στον τρόπο φόρτωσης κατά την επίσκεψη. Δώστε βάση λοιπόν σε αυτό με τον κατασκευαστή σας.

Θέλετε εμείς να το κάνουμε αυτό για εσάς; Θα το κάναμε με μεγάλη μας χαρά! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τον τρόπο που θα κάνουμε την ιστοσελίδα να επιστρέψει κορυφαία αποτελέσματα!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Νέα ιστοσελίδα; Κι όμως κοστίζει ελάχιστα!

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας; Σίγουρα όχι όσο νομίζετε! Και φυσικά πλέον η ιστοσελίδα αποτελεί προαπαιτούμενο για μια σύγχρονη επιχείρηση που σέβεται την ύπαρξή

Προωθήστε την επιχείρησή σας

είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε!

Επικοινωνία

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

+30 215 215 6375

Θερίσου 1 – 3, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα TK 713 05