fbpx

Επιτυχημένη επιχείρηση; ΜΟΝΟ με ιστοσελίδα!

Μοιραστείτε το

Την εποχή που ο καθένας από εμάς αναζητεί πληροφορίες στο internet διαβάζοντας κριτικές, η λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης προϋποθέτει και την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας.

Μια ιστοσελίδα είναι κάτι παραπάνω από διαφήμισή στο διαδίκτυο. Αποτελεί την παρουσία της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο. Εκεί που έχει ήδη μεταφερθεί το “παιχνίδι” της αγοράς. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια απλή ιστοσελίδα με τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης, όπως το τηλέφωνο, το χάρτη, την παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, τίθεται πλέον ως προαπαιτούμενο για τους δυνητικούς σας πελάτες που αναζητούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού

Η αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών για εσάς και την επιχείρηση, είναι κάτι σαν επισφράγιση της επιλογής ενός νέου πελάτη έναντι του ανταγωνισμού. Πόσες φορές είδατε κάπου ένα προϊόν και τελείως μηχανικά ανοίξατε τον υπολογιστή ή το κινητό σας για να αναζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες; Θα αγοράζατε κάτι όταν αναζητώντας για αυτό στο διαδίκτυο ήταν ανύπαρκτο; Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική και αυτό γιατί το τεκμήριο της ψηφιακής παρουσίας, θεωρείται πλέον αδιαμφισβήτητο.

Το πλεονέκτημα μίας επιχείρησης που έχει ολοκληρωμένη παρουσία έναντι αυτής που είτε δεν έχει είτε που έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για ψηφιακή ύπαρξη, είναι τεράστιο.

Το να αγνοήσουμε την παρουσία της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο είναι σαν να κατεβάζουμε ρολά στην ίδια την επιχείρηση και να περιμένουμε από νέους πελάτες, να μας επισκεφθούν, να σηκώσουν τα ρολά, να ρωτήσουν και να αναζητήσουν λεπτομέρειες για την επιχείρηση χωρίς να τους δίνουμε καμιά απάντηση.

Υπάρχουμε στο internet = Έχουμε πελάτες

Η ψηφιακή παρουσία μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, είναι επιβεβλημένη! Μάλιστα, πηγαίνοντάς το ένα βήμα παραπέρα, μπορούμε να πούμε ότι με την πληθώρα των επιχειρήσεων στην αγορά να έχουν ήδη εδώ και χρόνια ολοκληρώσει την ψηφιακή τους μετάβαση, οι πληροφορίες που δέχονται οι πιθανοί πελάτες σας είναι δεκάδες καθημερινά.

Αυτό που προσπαθούμε να κερδίσουμε μέσα από την προσέγγισή τους είναι αυτό που λένε οι Αμερικανοί “One eye blink”, δηλαδή να είμαστε τόσο προετοιμασμένοι ώστε να τους πούμε όσα θέλουμε για εμάς και να τους κερδίσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί ένα απλό κοίταγμα προς την δική μας κατεύθυνση.

Πως το πετυχαίνουμε αυτό; Έχοντας δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές παρουσίασης και προσέλκυσης και εφαρμόζοντάς τις καθημερινά. Από την ποιότητα των χρωμάτων και των γραφικών στην ιστοσελίδα μας, μέχρι την στρατηγική μας στα Social Media και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τίποτα δεν πρέπει να γίνεται τυχαία. Οι πιθανοί πελάτες, τα αξιολογούν όλα και ενδεχομένως να χρειάζονται μόνο ένα απλό κοίταγμα για να πειστούν ή να αποστραφούν από την επιχείρησή σας.

Κάντε το σήμερα!

Αν είστε ακόμα πίσω στο θέμα της ψηφιακής σας παρουσίας, ποτέ δεν είναι αργά! Ο κόσμος του διαδικτύου έχει χώρο για όλους. Αρκεί, να είστε σωστά προετοιμασμένοι. Στην Aimark Digital Strategy έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, την εμπειρία και τη γνώση για να καταφέρουμε να σας εδραιώσουμε στον τομέα που επιθυμείτε και αυτό το έχουμε επιτύχει διαχρονικά με δεκάδες επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί για να αναδείξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

Ανακαλύψτε περισσότερα

Νέα ιστοσελίδα; Κι όμως κοστίζει ελάχιστα!

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας; Σίγουρα όχι όσο νομίζετε! Και φυσικά πλέον η ιστοσελίδα αποτελεί προαπαιτούμενο για μια σύγχρονη επιχείρηση που σέβεται την ύπαρξή

Προωθήστε την επιχείρησή σας

είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε!

Επικοινωνία

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

+30 215 215 6375

Θερίσου 1 – 3, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα TK 713 05